Ligger i sängen och inser sakta men säkert att mina få (men ack så tappra) försök till att sova inte är något att hänga i julgranen. Ingen success här inte...

Jag hade en liten liten önskan såhär innan jag gick och la mig (vilket var ca 3 timmar sen snart) att när jag vaknar imorgon (senare idag) så kommer marken vara täckt med min älskade och long lost friend SNÖ!! OCH så kollar jag ut nu och ser hur regndropparna skapar cirklar i vattenpölarna.. Well well, någon form av nederbörd åkallade jag i alla fall ;) haha :) awesome :) får bara finslipa lite saker så ska det nog bli rätt nästa gång !

Varit hos Joe&MulleMeck i helgen för att sedan vara hos Mummo och Ukki några dagar :) mysemys! Jag kan glatt meddela att jag nu druckit säsongens första (och andra) glögg (inte årets första då jag troligen drack någon kopp glögg i januari tidigare i år;). Det var mumse!

När jag nu lite senare läser igenom det jag skrivit inser jag att jag använt mig av väldigt mycket parenteser ;) moahahahaha!!

Kvällens/nattens låttips till er är den låt som jag för tillfället knarkar sönder. Den förgyller min dag! Låt mig presentera världens (för tillfället (här kom parentesen igen!! Whattup?!?)) bästa låt:
Mykonos - Fleet Foxes

Med lite tur kanske jag kan somna nu :) Goder natter!