Att tvätta tvätt måste nog vara det mest tråkiga som finns. För varje gång jag har satt upp tvätt tid och har precis börjat tvättat så dyker det alltid upp något roligt som jag vill göra men som jag inte kan då för att äckeltvätten är i tvättmaskinen!! HATART! 
 
Martini har övergivit mig och dragit till garaget. Så både disk och tvätt står i mitt ansvar att bli klart för att jag sedan ska hem till Chowchow och laga mat till honom och Danne! När blev jag hemmafru? Good question. I won't make it a habit though. 
 
Mitt gröna te med vaniljsmak var gott. Har halva koppen kvar. Den halvan är också god. BRA! Första dagen på universitetet idag då. Äckligt stort (men inte ens i närheten av lika stort som LIU!!!!). Matteboken har inte kommit än. Har fått uppgifter att göra i den. Kommer komma efter. Tenta om 2 veckor. YAY! I just love my life! #host host#
ingen bra start för Nirelli tyvärr :/ Men en pedagogisk lärare har jag fått i alla fall :D det är bra! Känns ju faktiskt som att jag kommer ihåg matten som jag läste i gymnasiet! YAY ME! Är inte dum i huvudet. Än i alla fall ;) 
 
Nu ska jag kolla till tvätten :/ BAJ BAJ