Kände att jag fick ett ordentligt energiryck ikväll och kände verkligen för att vara lite produktiv. Har nu nu en timme senare skrivit ett personligt brev och registrerat allt möjligt på en sida och fått iväg en jobbansökan till ett mycket intressant jobb. Dessutom har jag gått igenom cirka 1000 jobbannonser och fått fram i alla fall 10 intressanta och lyckliga kandidater till morgondagens jobbsökande. TREVLIGT!! Norrköping har dock inte så mycket intressant att erbjuda. Men de få saker som finns lär nog få ett litet mail imorgon.
Något jag tycker är väldigt kul är att mina vänner på facebook verkar synka sina liv med varandra utan att ens vara medvetna om varandras existens. Som häromdagen så hade tre människor i rad lagt upp bilder på hur de åt jordgubbar. Sedan senare samma dag var det tre andra människor som åter igen hade lagt upp bilder i rad på ett eller flera champagne glas. Väldigt kul att se sådana saker tycker jag!
Nu blir det att sova för att mentalt förbereda sig inför morgondagen och en massa personligtbrev skrivande/ihopdiktande.