Nu är vintern officiellt här. Det borde göra mig mer glad än vad det nu gör. Jag vet inte riktigt vad det är för känsla jag känner just nu. Mina känslor känns för tillfället som ett malplacerat illaluktande potpurri..

Jag har sovit dåligt i ca. 2 veckors tid förutom en natt då jag sov som en stock (troligen pga. utmattning). Det börjar synas på mig att jag är trött. Påsar under ögonen och allmänt sliten look. Jag vet inte vad som händer. Vintern är den årstid som jag mår som bäst på. Alltid! Tveklöst! Jag brukar vara full av energi och lycka. Lysa av välmående och ha rosiga kinder. What happened?

Nu har jag och Joe flyttat i alla fall :) mys är det i lägenheten även fast den inte är färdigställd. Och kaos är det i badrummet för att de renoverar. Och jag som aldrig behöver gå på toaletten annars behöver gå stup i kvarten nu när jag inte har tillgång till toaletten under dagtid. BRA TIMING FILLIPPA!! Hoppas för Guds skull att denna jul kommer bli bra. Så det blir ett bra avslut på detta år. Det skulle behövas :) för ja!

Nu ska jag återgå till mitt melankoliska liv. Förlåt om jag dragit ned resten av människorna som verkar dansa på små rosa moln <3

Ciao!